Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. aprill 2021

Tulekul kinnisvaraarenduse konverents!

20. mail toimub Kinnisvarauudised poolt korraldatud iga-aastane Kinnisvaraarenduse konverents. Sündmus leiab aset Borg Mööblisalongis (Telliskivi 51B, Tallinn) ja muidugi ka veebikeskkonnas. Registreerida saab SIIN. Kui valitsuse poolt piiranguid pikendatakse vähemalt mai lõpuni, kolib üritus täielikult veebi.
Kinnisvaraarenduse konverents 2019
Foto: Raul Mee, fotograaf

Borg asutaja Mart Jõhvikas avab päeva kirjeldades milliseid meetmeid kasutatakse müra tõrjumiseks avatus kontorites, millised lahendused on kõige efektiivsemad,samas ka ilusad ja kasutajate poolt heaks kiidetud. Sealt edasi avab SEB panga kinnisvara finantseerimise juht Priit Seeman arendustegevuse finantseerimise võimalused.

Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark räägib kolmest teemast:

* Majandus pole langusest taastunud ja tööpuudus kasvab

* Elamispindade turg näib koroonat eiravat ja tehingute arv ning hinnad kerkivad järjepanu

* Mis toimub katku ajal toimuva peo köögipoolel ja millised on selle tagajärjed?

Arendatava kinnisvara korrashoidu peaks hakkama planeerima juba kinnisvaraobjekti planeerimise faasis. Kinnisvara elukaare vaates moodustavad just kinnisvara korrashoiu kulud terve elukaare kuludes ca 70%. Seega võiks olla ühe eduka arendusprojekti vaade pikem kui „võtmed kätte“ ja järgmine . Arendaja eesmärk võiks olla hoida korrashoiukulud madalad ja pööra see omakorda müüdiargumendiks.

P. Dussmann Eesti kinnisvara korrashoiuteenuste divisjoni juht Tanel Tiits teema on "Korrashoiutegevuste planeerimine kinnisvara arendusprotsessis kasutuskulude ning elukaare võtmes".

Arco Vara juhatuse liige Miko Niinemäe toob kuulajateni kogemusloo arendustegevusest Eestiga analoogse minevikuga riigis. Lisaks on programmis veel kaks kogemuslugu, Uus-Veerenni ja Noblessneri sadamalinnak. Vaata täpsemalt SIIT.

Esinevad Merko Ehitus Eesti projektide arendusdirektor Alar Toomik ja Noblessner Arendus eriprojektide juht Ann Virkus.

Nagu me teame, ei ole Tallinna parkimise teema kerge. Noblessneri ja muude näidete põhjal räägib Europark Estonia juhatuse liige Karol Kovanen kuidas parkimine kütab kirgi.

Restate Property Advisors partner Ardi Roosimaa ettekandes keskendutakse teenuste digitaliseerimisele, nutilahenduste jms haldamisele ja arendamisele. Saad vastused küsimustele: Miks n-ö e-Eesti ei ole kinnisvara tehnoloogias eeskäija? Mis teeb tehnoloogia juurutamise kinnisvaras keeruliseks? Mida on juba tehtud ja mida oodata aastal 2022? Miks on digitaliseerimine hea?

Tutvu programmiga lähemalt SIIT.

Vaata GALERIID, mis toimus Kinnisvaraarenduse konverentsil 2019 aastal SIIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474