Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. mai 2021

Aasta küla kandidaadid astuvad võistlustulle

Sel reedel alustab aasta küla hindamiskomisjon eesotsas riigikogu esimehe Jüri Ratasega aasta küla kandidaatidega tutvumist. Aasta küla selgub hindamiskomisjoni töö ja rahvahääletuse tulemuse põhjal 18. juunil.
Aasta küla kandidaate on igast maakonnast üks.
Foto: Andres Haabu

Põlva- ja Võrumaalt alustaval hindamiskomisjonil on ees kuus pikka päeva, mille käigus küladel tuleb kahe tunni jooksul tutvustada oma tegemisi ja esile tuua kõik see, mida saab tulevikus ka teistele eeskujuks tuua. Kandidaate on kokku 15 – igast maakonnast üks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474