Autor: Kai Saard • 15. juuni 2021

Vaata, kes on kinnisvarasektori parimad palgamaksjad

Uurime, millised kinnisvarafirmad maksid 2021. aasta 1. kvartalis oma töötajatele kõige suuremat palka. Värsketes tulemustes on kirjas alates viie töötajaga 100 ettevõtet, mis on reastatud suurima keskmise brutokuupalga järgi. Esikoha haaranud ettevõte maksab oma töötajaile üle 7000 euro suurust brutopalka.
BLRT Grupi peahoone Kopli poolsaare tipus. Ette jõudis oma 2248 euro suuruse töötasuga edetabelis 43. kohale.
Foto: Andres Haabu

Oluline on märkida, et palgatabeli esiotsa mõjutavad tugevalt ka koroonakriisist tingitud koondamised ja struktuurimuudatused, mida nii mõneski ettevõttes ette on tulnud. Näiteks kui ettevõtte keskmine palk on palju tõusnud, aga töötajate arv vähenenud, võib keskmine palk sisaldada ka koondamistasusid või tähendada seda, et ettevõttes on struktuuri muudetud.

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474