Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. september 2021

Analüüs: asukoht on olulisem kui maja vanus

Kuigi nõudlus uusarendustes asuvate kodude järele on kõrge, sõltub Tallinna kinnisvara ruutmeetrihind rohkem asukohast kui maja vanusest, näitab kinnisvarakuulutuste portaali Kinnisvara24.ee analüüs.
Kõige kõrgem keskmine ruutmeetri hind on Tallinnas Kadriorus.
Foto: Julia-Maria Linna

Kinnisvara24.ee tegevjuhi Katrin Aroni sõnul on hetkel kõige kallima keskmise ruutmeetrihinnaga korterid müügil Tallinna asumites, mille kinnisvara on olnud kõrgelt hinnatud läbi aegade. „Kadrioru, Südalinna, Pirita, Maakri ja Vanalinna asumis müügil oleva kinnisvara keskmine ruutmeetri hind on kasvanud ligi 4000 euro piirimaile. Tegelik tehinguhind on mõnevõrra madalam ja sõltub palju ka konkreetse kinnisvara seisukorrast,“ selgitas Aron.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474