Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. oktoober 2021

Energiatõhusat kodu tuleb otsida uusarendustest

Kinnisvaraportaali Kinnisvara24.ee tegevjuhi Katrin Aroni sõnul on A- ja B-energiamärgisega korterite ning majade osakaal aastatega kasvanud, kuid energiatõhusat kodu tasub otsida eelkõige uusarendustest.
Müügis olevad A-energiaklassiga kortermajad Keilas.
Foto: Kinnisvara24

Kinnisvara24 portaalis on müügil kokku ligi 6600 korterit, maja või majaosa. A-klassi energiamärgisega on neist 627 ehk ligikaudu 10 protsenti pakkumistest, millest umbes neljandik asub uusarendustes. B-energiamärgisega objekte on portaalis müügil 732, neist 41 protsenti asub uusarendustes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474