Autor: Triin Uibopuu • 11. oktoober 2021

Vaata, mis toimus Ärikinnisvara halduse konverentsil

7. oktoobril toimus Hotel L'Embitus Ärikinnisvara halduse aastakonverents, kus lahati päevakajalisi kinnisvara korrashoiu küsimusi, jagati parimaid kogemusi ning toimus ka ärikinnisvara haldus- ja hooldusfirmade TOP 2021 võitjate autasustamine.

Konverentsil autasustati ka kinnisvarahalduse- ja hoolduse TOPi võitjaid.
Autor: Liisi Matvere

Konverentsil tuli juttu e-ehituse platvormist kinnisvara korrashoidjatele. Kuulda sai ka kogemuslugudest seoses koolimajade haldamisega COVID-19 olukorras ja LEED sertifikaadi kasutusest. Ülevaate sai üürniku ja hoone omaniku ootustest tänapäeva haldusettevõttele Balti riikides, kinnisvara kasutaja ootustest ja halduri oskusest seda ellu viia, ärikinnisvara hoolduse tulevikuvaatest ja ventilatsioonisüsteemidest. Lisaks kuulis põnevat vestlusringi teemal „Murekohad ja lahendused ärikinnisvarasse tehnoloogia juurutamisega”.

Ettakannetega esinesid majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi digitaalehituse valdkonnajuht Jaan Saar, US Real Estate’i juhatuse esimees Aavo Kokk, BPT Real Estate’i tegevjuht Janek Hintsov, Stell Eesti müügi- ja ostudirektor Margus Välling, SOL Baltics Eesti tegevjuht Priit Sipelgas, Valnes WebLocki ärijuht Taavi Kalvik, Nate NMi juhatuse liige Marko Poogen ja Forus Grupi müügivaldkonna juht Martin Kirk. Vestlusringis astusid üles, R8 Technologies nõunik Kristo Peerna, Moderan Solutionsi kaasasutaja ja CEO Kristi Hakkaja, Remineti asutaja ja omanik Kaia Kirs ja Uus Haldus juhatuse liige Ivo Kivirand. Vestlusringi juhtis Restate Property Advisorsi partner Ardi Roosimaa. Auhinnad andsid üle Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu juhatuse liige Heikki Lind ja KPMG Baltics vandeaudiitor Helen Veetamm.

Konverentsipäeva vedas Kristi Kool.

Vaata ka allolevat Liisi Matvere fotogaleriid.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474