Autor: Helen Roots • 8. oktoober 2021

Priit Sipelgas: "Kohandu või ..."

Tänasel Ärikinnisvara korrashoiu konverentsil on juba juttu olnud nii elektriautodest, ruumide tuulutamisest kui ootustest kinnisvara haldajale ja kliendile. Praktilisi viiteid selle kohta, mis on kinnisvara korrashoiu lähituleviku suunad, jagas SOL Baltics Eesti tegevjuht Priit Sipelgas.
Priit Sipelgas tänasel Ärikinnisvara halduse konverentsil
Foto: Liisi Matvere

Sipelga sõnul on tänasel päeval ja tõenäoliselt ka lähitulevikus kõige suurem ettevõtte arengut pärssiv tegur spetsialistide jm tööjõu puudus. Kuna aga olukord, mis praegu valitseb, on tulnud, et jääda pikaks ajaks kestma, on valdkonna põhimärksõna "kohandumine". Seega: "kohandu või ...".

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474