Autor: Andres Teder, Pindi Kinnisvara hindamisteenuse juht • 25. oktoober 2021

Remondi mõju kinnisvara hinnale ehk kuidas vältida ülemaksmist

Suurenenud nõudlus kinnisvara vastu, sellega kaasnev hinnatõus ja vähenenud pakkumine on vähendanud ka ostjate võimalusi kinnisvaraga piisavalt tutvuda ning ostuotsuseid pikemalt vaagida, kirjutab Pindi Kinnisvara hindamisteenuse juht Andres Teder.
Andres Teder: kui korter ostetakse selleks, et ise seal uus remont teha või tellida, tasuks pigem eelistada remontimata korterit renoveeritud majas.
Foto: Pixabay

„Praegusel kinnisvaraturul võib seetõttu täheldada tihti viimistluse ehk remondi osa ületähtsustamist. Olukorra kinnisvaraturul teeb veel keerukamaks asjaolu, et ka ehitushinnad on tõusnud ja korraliku viimistluse tegijaid on raske leida ehk arvestama peab pika ooteajaga,“ selgitab Teder.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474