Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. oktoober 2021

Harjumaal on tekkinud uued kuumad kinnisvarapiirkonnad

Üha kerkiv kinnisvarahind Tallinnas, uued kiired teed ja distantsilt töötegemine on laiendanud piirkonda, kuhu Harjumaal uut kodu soetatakse – ostjad tunnevad senisest rohkem huvi Kose ja Kuusalu kinnisvara vastu ning Kalamaja alternatiivina ostetakse järjest rohkem kortereid Kopli poolsaarele, näitab kinnisvaraportaali Kinnisvara24.ee analüüs.
Kopli liinide väljaehitamine elamurajooniks.
Foto: Andras Kralla

Kinnisvara24.ee tegevjuhi Katrin Aroni sõnul jäävad rekordtasemele tõusnud Tallinna kinnisvarahinnad paljude jaoks kättesaamatuks ja see on tõstnud huviorbiiti uued linnast kaugemal asuvad piirkonnad. „Selles pole midagi uut, et Tallinnas töötavad inimesed otsivad soodsamat elamispinda lähivaldades. Muutunud on aga see, et kui seni jäid populaarsed piirkonnad Tallinnast 20 km raadiusesse, siis see piirkond on laienenud umbes 40 km raadiusesse.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474