Autor: Helen Roots • 1. november 2021

Üürituru tülikad kaasnähtused – tingimused, nõudmised, kohustused ja vaidlused

Äripäeva Raadio „Uus Maa kinnisvarasaates“ võeti vaatluse alla üüriturg ja sellega seonduvad küsimused. Saates olid külas Uus Maa Plussi partner Morten Tibar ja kinnisvaramaakler Ave Kruus, vestlust juhtis Lauri Leet.
Foto: Pexels

Millised on tingimused, mille suhtes on turul toimunud muutused? Näiteks mis puudutab koduloomi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474