Autor: Imre-Gustav Vellamaa • 9. november 2021

Kuidas saavutada ESG eesmärke ilma lisainvesteeringuteta

Meeldib see meile või mitte, ESG (keskkonna-, sotsiaal- ja valitsemistava) mängib meie isiklikus ja ärielus üha suuremat rolli. Seega on pikemas perspektiivis kaks võimalust: kas ESG vastu võtta või … kaduda. Kui valime vastuvõtmise (arvan, et nii teemegi), kerkib veel üks suur küsimus – kuidas ESG eesmärke saavutada?
R8Technologiesi juhatuse liige Imre-Gustav Vellamaa

Muidugi hõlmab iga ESG aspekt hulka allaspekte. Seega on vaja valida, millest alustada. Keskenduksin kahele ESG ärihoonetega seotud aspektile – energiatõhusus ja süsinikuheide (keskkond) ning tervis ja ohutus (sotsiaalne), milles mul on rohkem kogemusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474