Autor: Igor Habal • 7. detsember 2021

Novembri tembud Eesti suuremate linnade kinnisvaraturul

Septembrist alguse saanud sügisene kinnisvararalli ei näidanud ka novembris raugemise märke. Hoopis vastupidi – aasta lõpule omane uusarenduste tavapärasest kõrgem osakaal müügitehingutes, endiselt väike pakkumiste arv, tugev nõudlus ja head laenutingimused on hoidnud nii turgu aktiivsena kui ka jõudsalt kinnisvara hinda kergitanud.
Uus Maa analüütik Igor Habal
Foto: Raul Mee

Ainuüksi esialgsetel andmetel sõlmiti üle Eesti 2637 korteritehingut, mis oli tänavuse aasta kõrgeim arv, jäädes alla vaid kuuele kuule aastatest 2006–2007. Aasta 11 kuuga on sõlmitud 24 712 korteritehingut, mida oli 24,7% enam kui 2020. aasta samal perioodil ja 15,5% enam kui 2019. aasta samal perioodil.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474