Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. detsember 2021

Eestlaste uudne ventilatsiooniseade teeb õhu nähtavaks

Ruumide siseõhk võib sisaldada ohtlikul määral tervisele kahjulikke aineid. Eestis arendatud ja toodetud Airoboti ventilatsiooniseadmed analüüsivad õhku, tagavad automaatse õhuvahetusega hea sisekliima ja näitavad õhukvaliteeti reaalajas.
Foto: Airobot

“Õhukvaliteedist ja õhusaastest rääkides kipume tavaliselt mõtlema välisõhule. Kujutame ette pilte tossutavatest autodest, suurtest tehasekorstnatest ja tihedast liiklusvoost. Ent niisama tähtis kui puhas välisõhk, on õhk, mida me siseruumides hingame, eriti kui arvestada, et viibime 90% oma ajast siseruumides,” rääkis Airoboti juhatuse liige Heiki Aulik.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474