Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. detsember 2021

Moderani 2021. aasta kokkuvõte räägib koroonajärgse kinnisvarasektori tugevusest

Tallinnas peakontorit pidava Moderani 2021 kokkuvõte näitab, et koroonakriis oli kinnisvarasektorile pigem viperus kui kirstunael. Kinnisvarasektori jätkuva tõusuga kasvab vajadus ka kinnisvara juhtimise tarkvaralahenduste (proptech) järele. Digilahenduste kasutuselevõtuks on aeg parem kui eales varem ning ettevõtetel on sellest vaid võita.
Kaamose arendatud Avala Electra hoone tunnustuses BREIF-i konkursil oli oma osa ka Moderani halduslahendustel.
Foto: Pressimaterjalid

Proptech on kinnisvarasektoris juba mõnda aega kuum teema, ent 2020. aastal jättis COVID jälje kogu kinnisvarasektorile. Reisipiirangute, tervete sektorite lukkupaneku ja massilise kaugtööle üleminekuga sai kinnisvarasektor ühes proptech-ettevõtetega algselt kõva löögi. 2020. aastal pärast pandeemia algust kukkusid riskikapitali investeeringud kinnisvarahalduse tarkvaralahendustesse pea 80%. Siiski pidas sektor proovilepanekule ilusti vastu ning enamik ettevõtteid näeb nii müüginumbrite kasvu kui värbab agaralt uusi töötajaid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474