Autor: Kaubandus.ee • 28. detsember 2021

East Capital Real Estate müüb Mustamäe Keskuse

Fondivalitseja East Capital Real Estate müüb Tallinnas asuva 21 tuhande ruutmeetrise Mustamäe Keskuse, mille omanikuks ja haldajaks on ettevõte olnud alates selle avamisest aastal 2016.
Foto: M. Heinmets

East Capital Real Estate tegevjuhi Madis Raidma sõnul on omanik kõigi aastate jooksul sihikindlalt keskuse kontseptsiooni arendanud, muutes seda lihtsamini ligipääsetavaks külastajatele, kes liiklevad jalgsi või ühistranspordiga, ning kombineerides keskuses teenuseid ja ärisid, mis just kohalikku kogukonda kõige rohkem kõnetaksid. East Capitali valduses ja eestvedamisel omandas hoone detsembri alguses ka BREEAM jätkusuutlikkuse sertifikaadi tasemel „väga hea“.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474