Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. jaanuar 2022

Tallinna korterite hind tegi detsembris uue võimsa hüppe

Detsembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind oli 2685 eurot, mis on 9% rohkem kui kuu varem ning koguni 18,6% rohkem kui aasta tagasi detsembris. Kokku tehti Tallinnas 1063 korterimüügi tehingut, teatab 1Partner Kinnisvara.
1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

"Eriti tähelepanuväärne on, et tükk aega 2500 euro piiriga flirtinud hind jättis selle taseme detsembris üldse vahele ja ründab nüüd hoopis 2700 euro piiri," iseloomustas 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter eelmise aasta kinnisvaraturgu iseloomustanud hinnaralli lõppakordi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474