Autor: Helen Roots • 14. jaanuar 2022

Kes kriisi hirmus töö ootele panid, on täna miinuses

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing sõnab aastat kokku võttes, et hästi kokkumängiv team, liitunud uued inimesed, omandatud uued projektid ja rekordarv tehinguid tegid möödunud aasta nauditavaks. Raskeks tegi selle aga määramatus.
LVM-i juhatuse liige Ingmar Saksing on alanud aastat prognoosides ettevaatlik.

Saksingu sõnul on praeguse ehitushindade kiire tõusu ajal väga keeruline midagi pikalt ette planeerida. Sellest on tingitud ka sellised turuanomaaliad nagu projektide peatamised, broneeringutest taganemised ja uued hinnastamispraktikad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474