Autor: Imre-Gustav Vellamaa • 28. jaanuar 2022

Robootika kolm seadust toetamas hoonete energiatõhususe direktiivi

Aastal 1997 võitis arvuti malemeister Garri Gasparovit. 20 aastat hiljem on tehisintellekt valmis sisenema kinnisvaraturule. Kas aga kinnisvaraturg on tehisintellektiks valmis? Uute tehnoloogiate kasutuselevõtt on, teadagi, alati tüütu, ent muudab pikas perspektiivis töölõigud kiiremaks, mugavamaks ja turvalisemaks. Millele tasuks keskenduda, et hirm tehisintellekti kasutuselevõtu ees ei hakkaks pärssima arengut?
Foto: Pexels

Aastal 1942 pakkus Isaac Asimov välja kolm robootika seadust:

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474