Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. veebruar 2022

5 asja, mida soovitada koduostjale

Kodu ostmine on suur otsus, seda nii esimese kodu otsijale kui juba kogenud kolijale. Et uue kodu ootusärevuses ei jääks ükski detaili lahtiseks, panid elamuarenduse ettevõtte Bonava spetsialistid kokku soovitused, millele mõelda. Maaklerina saad siit aga häid mõtteid, mida soovitada läbi mõelda kliendil, kel pole veel päris täpset pilti, missugust kodu ja kuhu täpselt ta endale tegelikult tahab..

1. Ära kiirusta

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474