Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. märts 2022

Raadi Terminal Oil saab uue naabri

Kaarsilla Kinnisvara arendab Raadi piirkonda ligi 1000 m2 ehitusalase pinnaga äri- ja laohoone. Arendus asub Tartu külje all, ühes kõige kiiremini arenevas piirkonnas Terminal Oili Raadi teenindusjaama kõrval.
Foto: Pressimaterjalid

Krundid asuvad logistiliselt väga heas asukohas, Jõhvi-Tartu maantee ääres, Tartu vallas, Vahi alevikus, planeeritava Tartu ringtee ja Jõhvi-Tartu maantee ristumiskohas. Piirkonna pidevast arengust annab aimu seegi, et ümbruskonnas on praegusel hetkel töös kuus suuremat elukondlikku arendust. Samuti on viimase kahe aasta jooksul piirkonda lisandunud kaks jaekauplust – COOP ja Grossi toidukaubad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474