Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. aprill 2022

Eestis avatakse Baltimaade suurim Workland

Koostöötamiskeskuste võrgustik Workland laieneb Baltikumis jõudsalt ja avab sel aastal kolm uut keskust. Neist suurim avatakse juba sügisel äri-ja elukinnisvara arenduses Fahle Pargis. "Mugavad keskendumist soosivad kontoripinnad on jätkuvalt väga kõrgelt hinnatud," kinnitas Worklandi juht Indrek Hääl.
Worklandi asutaja ja juhatuse esimehe Indrek Hääl. Foto: Marek Metslaid.
Foto: Marek Metslaid

2022. aastal kavatseb Workland kasvada 40%, tuues Baltikumi turule kokku üle 7000 m2 paindlikel tingimustel renditavaid kontoripindu. Kokku lisandub kolmes riigis 750 töökoha võimalust. Fahle Pargis avatakse sügisel 300 töökohaga Workland.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474