Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. mai 2022

Volta kvartalis asetati esimene nurgakivi enam kui 100 aasta jooksul

Endover asetas Põhja-Tallinnas Volta kvartalis nurgakivi Volta Residentside hoonete kompleksile, mis on arendaja esimesed uusehitised ajaloolises piirkonnas, seni on rekonstrueeritud endiseid tööstushooneid. Nurgakivi sai ka maa-alune parkla, mis on üks Põhja-Tallinna suuremaid.
Volta Residentside nurgakivi panek.
Foto: Ardo Kaljuvee

Sel aastal valmib Volta Residentside kolm uut kortermaja ning järgmise aasta alguses lisandub veel kolm, kokku 148 korteriga. Kogu kvartali parkimine viiakse maa alla.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474