Autor: Külli Kaljulind • 6. september 2022

Stell: me ei koondanud, ega vähendanud palka

Mikk Sillamaa ja Margus Välling jagavad Stelli kui ühe suurema käibega kinnisvara korrashoiu teenuseid pakkuva firma edulugu. Foto: Stell AS
Stell AS on 1500 töötajaga ettevõte, mis pakub kinnisvarakeskkonna juhtimise teenuseid kogu Eestis. Ettevõtte portfellis on erinevaid kinnisvara korrashoiu ja haldamise teenuseid.

Stellil on esindusi suuremates keskustes: Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus, Viljandis, Kuressaares ning Haapsalus. Ettevõtte portfellis on erinevaid kinnisvara korrashoiu ja haldamise teenuseid rohkem kui 500 ärikliendile, lisaks hallatakse üle 300 korteriühistu üle Eesti. “Soovime pakkuda tervikteenust,” ütles tegevjuht Mikk Sillamaa. Margus Välling, müügi- ja ostudirektor tõi esile: “Viimase kolme aasta jooksul on meie organisatsioon oluliselt muutunud selle suunas, et me kaasame keskastme juhte ja isegi järgmise taseme juhte rohkem ettevõtte arendamisesse.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474