Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. september 2022

Kinnisvaraekspert: hinnad näitavad, et Mustamäest on saamas kesklinna osa

Kinnisvarabüroo Uus Maa juhi Jaanus Lauguse sõnul on Tallinna viimaste aastate kiire laienemise tulemusena kasvanud Mustamäe kesklinnaga kokku ning Sõpruse puiesteel küsitakse uute korterite ruutmeetri eest juba 4500 eurot.
Mustamäe on muutunud hinnatud elukeskkonnaks.
Foto: Andres Haabu

Jaanus Lauguse sõnul on Kristiine juba kesklinnaga kokku kasvanud ning nüüd liigub selles suunas ka Mustamäe. “Mustamäed ei saa enam kuidagi endise äärelinna või getoga võrrelda. Mustamäe on saanud väga soositud aadressiks, asudes kesklinna tuiksoontele väga lähedal. Seal on väljakujunenud keskkond, tugev infrastruktuur koolide ja kaubandusega ning piisavalt rohealasid,” rääkis Laugus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474