Autor: Siim Sultson • 13. oktoober 2022

Kinnisvaratehinguid järjest vähem

Kinnisvaratehingute statistika üle Eesti näitab sellel aastal septembri kui ühe tavapärase kõrghooaja kuu allajäämist suvekuudele, oktoobergi ei tõota paremat.
Foto: Veiko Tõkman

Maa-ameti üldise kinnisvara tehingute arvu, tehingute pindala, tehingute väärtuse statistika põhjal ilmneb, kuidas üle Eesti alates suvest need näitajad, vaatamata teatavatele kõikumistele (eriti pindala ja väärtuse osas) kahanevad. Käesoleva aasta trend, kus kuumad puhkusemeelad suvekuud kinnisvaraturu aktiivsuselt ületavad tehingute kõrghooaega septembrit ja tõenäoliselt ka oktoobrit, erineb eelmise aasta omast, samuti üldisest tavapärast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474