Autor: Siim Sultson • 16. november 2022

Kinnisvarafirmade TOPi liidrid aastast 2023: kellele kuidas see paistab...

Eelmine aasta ja selle aasta esimene pool läksid väljakutsete kiuste siiski hästi. Aga mida ootavad TOPi parimad uueks aastaks? Peale riskide maandamise ja hajutamise ning olukorraga kohanemise tuleb teha veel midagi…
Foto: Liis Treimann

Tõsi, majanduspoliitiline olukord on pidevas muutumises, valitseb suur ebakindlus ning seetõttu sündmuste mõju kinnisvarasektorile ning majandusele laiemalt ei ole jätkuvalt võimalik adekvaatselt hinnata. Aga kuidas edasi?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474