Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. detsember 2022

Arco Vara edukas juht jätkab ametis

Arco Vara nõukogu pikendas elukondliku kinnisvara arendusega tegeleva ettevõtte tegevjuhi Miko Niinemäe töölepingut 2026. aastani.
Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe jätkab kuni aastani 2026.
Foto: Andras Kralla

Arco Vara nõukogu esimehe Tarmo Silla sõnul oli otsus ühehäälne. “Arco Vara nõukogu on seadnud ettevõtte järgmise kolme aasta eesmärgiks bilansimahu kasvatamise 100 miljoni euroni ja aastatulu tõstmise üle 25 miljoni euro. Omakapitali tootlus seejuures võiks tõusta 20% juurde. Maakeeli tähendab see stabiilselt vähemalt 200 korteri kasumlikku müümist aastas. Selleks omakorda on vaja ehitada 200 korterit, projekteerida 200 korterit, detailplaneerida 200 korterit ja osta maad juurde vähemalt 200 korteri jagu aastas. Seda kõike samaaegselt, Eestis ja Bulgaarias. Selleks omakorda on vaja tööle panna võimekas meeskond ning hoida investorite usaldust,” selgitas Sild, kelle sõnul on Miko Niinemäe esimese kolme aasta töö Arco Vara juhina on loonud strateegilised eeldused ülaltoodu saavutamiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474