Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2023

Soomes aastalõpu majanduslik ebakindlus kahandas kinnisvaratehingute arvu jõudsalt

Soomes toimus lõppenud aasta esimesel poolel kinnisvaratehinguid 4,4 miljardi euro väärtuses - sellele seniolematu mahuga poolaastale järgnes aga 2,6 miljardi eurose tehingutemahuga teine poolaasta. Samas see näitaja siiski ületab pandeemia-aastale 2020 järgnenud poolaastat, tõdeb Kiinteistöuutiset.fi viitega rahvusvahelisele kinnisvara- ja ärihindamisteenuste pakkuja Newsec Q4 turu-uuringule.
Helsingi südalinn.
Foto: Andres Haabu

Üldiselt ootab Newsec, et aasta 2023 esimese poole tehingutemahud jäävad 2022. aasta neljandale kvartalile sarnaselt madalaks, kuid aasta teisel poolel hakkab turg elavnema.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474