Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. veebruar 2023

Odavad üürikorterid lähevad kui soojad saiad

Defitsiit - Tallinna üüriturul ületab odavamate, ligikaudu 500 eurot kuus maksvate korterite nõudlus pakkumist. Üle 1000-eurose üüriga korterite hinnad on langenud viiendiku jagu.
Tallinna üürituru kuum kaup.
Foto: Andras Kralla

“Soodsamate korterite hinnad ei ole kuigi palju muutunud ja heas korras korter ükskõik millises linnaosas on endiselt objekt, kuhu uue üürniku kergelt leiab. Näiteks 400-500 euro hinnavahemikku jäävad 2-toalised korterid lähevad endiselt nagu soojad saiad,” iseloomustas 1Partner Kinnisvara elamispindade tegevjuht Meelis Ränk turul toimuvat.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474