Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. märts 2023

Suuremate perekodude nõudlus jääb püsima

Eluasemete uusarendusetes pakutakse hinnalangetamise asemel ostjale lisaboonuseid. Samas hinnalangetust välistada ei saa, kui mõnel arendajal on suur laenukoormus peal ning vaja kiiresti projekt lõpule viia, tõdeb Dorpat Kinnisvara müügijuht Kristo Kivisalu.
Dorpat Kinnisvara müügijuht Kristo Kivisalu.

Eluasemete kinnisvaraturgu analüüsides näeb Kivisalu pigem staabiilsust ja rahunemist käesolevaks aastaks - suurt ületootmist Tartu kandis uusarenduste osas ei paista. Ent omaette küsimus turul tasakaalupunkti leidmisel on euribor: aitaks ju selle tipu ületamine prognoosida intressikulu.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474