Autor: Siim Sultson • 20. märts 2023

Suurinvestorile on korter inflatsiooniga sõdimisel üks parimaid varaklasse

Professionaalsete investorite osakaal on elukondlikul üüriturul järjest suurenenud. Kõrge intressikeskkond lihtsalt kiirendab seda trendi. Teisalt praegune väikeinvestorite tagasitõmbumine Eestis on ajutine.
LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim (Foto: Marko Mumm)

Eesti kinnisvaraturg hakkab aina enam sarnanema ülejäänud Euroopa omale. Alanud aastal on elukondlikkusse kinnisvarasse investeerimine muutumas üksiküritajatest investorite pärusmaast ettevõtete ja fondide omaks. Arengut kommenteerib lähemalt LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474