Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. aprill 2023

Tallinnas ja Harjumaal uute korterite laovaru kuue kuuga neljakordistus

Aprillikuu alguse seisuga oli Tallinnas ja Harjumaal uusi kortereid müügis 406. Aasta varem samal perioodil oli neid müügis 69 ehk ligi kuus korda vähem. Kui veel kuni oktoobrini valmis ehitatud ja müümata korterite arv Tallinnas ja Harjumaal kõikus 80 ümber, siis alates novembrist laovaru kasvas suurte hüpetega, selgub Pindi Kinnisvara uusarenduste monitooringust.
Uute korterite laovaru paisus poolaastaga kui pärmi preal.
Foto: Andras Kralla

Pindi Kinnisvara uusarenduste monitooringu kohaselt on Tallinnas ja Harjumaal valmis ehitatud ja veel müümata uute korterite jääk kasvanud võrreldes mullusega mitu korda, andes seeläbi ostjatele oluliselt rohkem aega ning suurema valiku.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474