Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. mai 2023

Lepingu lõpetamine ajab üürileandja ja üürniku omavahel tülli

Kui kogu üüriperiood on üürileandja ja üürniku vahel kulgenud muretult, siis paljude juhtumite näitel tekib tüli hoopis lepingu lõpetamise eel. Rendin õigusjuht Lia Siht teeb ülevaate levinumatest põhjustest, miks osapooled tülli pööravad ning kuidas seda ennetada.
Rendin õigusjuht Lia Siht soovitab hoida üürilepingu võimalikult lihtsa ja konkreetsena.
Foto: Jake Farra

“Üldsõnaliselt öeldes iseloomustab üürileandjate ja üürnike konflikte vähene teadlikkus paberimajandusest ning ootuste juhtimata jätmine omavahelises suhtluses,” ütleb Lia Siht Rendinist, mis on turvaliste üürilepingute sõlmimise platvorm. “Praktikas hakkavad praegu eriti silma lahkhelid üürilepingute lõpetamise puhul ja vaidlused loomuliku kulumise üle.”

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474