Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2023

Millisesse kinnisvarasse praeguses turufaasis investeerida?

Olukorras, kus laenu võtmine on kallinenud, üürikorterite tootlus kadunud ning varade väärtused langevad, on õige investeeringuobjekti leidmine omaette kunst, räägib Pindi Kinnisvara juhatuse liige ja hindamisvaldkonna juht Andres Teder.
Pindi Kinnisvara juhatuse liige ja hindamisvaldkonna juht Andres Teder soovitab raha paigutada varadesse, millel on varjatud kasulikkus.
Foto: Karli Saul

„Kinnisvarale annab väärtuse selle kasulikkus. Mida kasulikum vara on, seda kõrgem on hind. Vahepealsetel tõusuaastatel ei pööratud kasulikkuse suurendamisele erilist tähelepanu, sest piltlikult öeldes tootis kõik kasumit. Täna aga enam mitte,“ ütles ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474