Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. mai 2023

Ekspert: müüjad ei oska suvilaid õigesti hinnastada

Majanduslikus mõttes keeruline kevad on ka suvemajade turul omad korrektuurid teinud – huvilisi küll on, kuid tehingusse minnakse ainult korraliku allahindluse puhul, märgib Pindi Kinnisvara lääne ja lõuna regiooni juht Sven Sempelson.
Ostjad ootavad suvilate hinnalangust.
Foto: Veiko Tõkman

Pindi Kinnisvara lääne ja lõuna regiooni juht Sven Sempelson ütles, et tavapäraselt suurendas kevad huvi suvemajade vastu. „Kuna suvilate näol ei ole tegemist aga esmatarbekaubaga ehk inimestel ei ole suvilat tingimata vaja, siis ootavad ostjad märkimisväärset allahindlust, sest raha kulub palju ka mujale,“ tõdes ta.

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474