Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. mai 2023

Kaamose Avala sai Baltikumis esimesena LEEDi elektri paindliku juhtimise baasil

Kaamos Kinnisvara Avala Polarise büroohoone virtuaalse elektrijaam vähendas hoone energiakasutust nii, et saavutati keskkonnasäästlikkuse sertifikaat LEED.
Kaamose ärihoone keskkonnasäästu edulugu toetub virtuaalsele elktrijaamale (Foto: Kaamos Kinnisvara)

Tänases maailmas, kus jätkusuutlikkus on üha olulisem teema, püüavad kinnisvaraettevõtted leida viise keskkonnasäästlike ja energiatõhusate lahenduste loomiseks. Fusebox, Baltimaade juhtiv elektri paindlikkuse pakkuja, ning turvalisse ja jätkusuutlikku keskkonda panustav ettevõte Forus on ühendanud jõud, et võimaldada kinnisvaraettevõtetel juhtida elektri paindlikku tarbimist ning saavutada seeläbi keskkonnasõbraliku hoonete sertifikaat LEED.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474