Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. juuni 2023

Pro Kapital müüs Kalarannas 2 kuuga kuus 10 000-eurost korterit

Arendaja kinnitusel Tallinnas lähevad kaubaks unikaalse asukoha ja kvaliteetseima teostusega kallima otsa elamispinnad või linnaäärde rajatud võimalikult soodsad variandid. Samas keskmise kvaliteediklassi ja asukohaga korterite ostjaskond ja tehingute arv on kokku kuivanud.
Kalaranna Kvartali II etapis on 146 korterist müügis 100.
Foto: Pro Kapital

Kummutamaks kinnisvaraturu hangumise juttu, toob Pro Kapital tegevjuht Andrus Laurits näiteks Pro Kapitali poolt linnahalli ja Patarei merekindluse vahele rajatava Kalaranna Kvartali, kus lisaks tavamüükidele on viimase kahe kuuga omaniku leidnud kuus 10 000 euro suuruse ruutmeetrihinnaga merevaadetega penthouse-korterit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474