Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. juuli 2023

Luminor: suvila soetamisest on saanud luksuskaup

Luminori eraisikute panganduse juhi Tanel Rebase sõnul tuntakse hooajale iseloomulikult kinnisvaraturul hetkel kõrgendatud huvi suvilate ja ehituslaenu taotlemise vastu. Paraku on laenu teenindamine saanud osade inimeste jaoks ületamatuks takistuseks.
Elementmajade kasutamine üha populaarsemaks muutumas.
Foto: Liis Treimann

„Pangad on sunnitud järjest enam andma klientidele eitavaid vastuseid, kuna turule sisenemine või teise kinnisvara soetamine on hetkel raha hinna tõusu tõttu järjest kallimaks muutunud,“ tõdeb Rebane. Seega on suvilatest ja maamajadest saanud suuresti luksuskaup, mis tähendab potentsiaalsele omanikule ka tavapärasemast suuremaid igakuiseid kulutusi. „Seetõttu tuleb otsuseid veelgi tõsisemalt läbi kaaluda, kuna igasugune laenuga ostetud kinnisvara on finantskohustus,“ toonitab ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474