Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. juuli 2023

Avala ärikvartali parkimismaja katusel saab padelit mängida

Kaamos Kinnisvara Avala ärikvartal täienes katusepealse padeliväljakuga. Tegu on kvartali töötaja ettepanekuga, et leida parkimismaja korrusele praktilist kasutust ning laiendada piirkonna ja sealsete töötajate sportimisvõimalusi.
Padeliväljak parkimismaja katusel.
Foto: Kaamos Kinnisvara

„Kui jõusaal on ärikvartalites üsnagi tavaline, siis spordiväljak nõuab rohkem ruumi ning on seetõttu keerulisem rajada,“ ütles Kaamose äriarendusjuht Artur Elme, kelle sõnul tuli idee rajada padeliväljak ettevõtte töötaja initsiatiivist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474