Autorid: Ken Rohelaan, Siim Sultson • 27. oktoober 2023

Kinnisvarabüroode TOP 29 üheksas: edu tagasid neli lihtsat põhimõtet

LVMi DNA on mõtteviis, et me suudame oma professionaalsuse ja pühendumisega luua klientidele rohkem väärtust kui teised, märgib Äripäeva koostatud värskes Kinnisvarabüroode TOP 29-s üheksandaks jõudnud LVM Kinnisvara OÜ juht Ingmar Saksing.
LVM Kinnisvara OÜ juht Ingmar Saksing märgib, et käesoleva aasta eesmärk on ära teha 2022. aasta tulemus.
Foto: Andras Kralla
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474