Autor: Lauri Leet • 1. detsember 2023

Eluasemesse tasub investeerida, 5-10 aasta pärast oled selges võidus

Praegu nõutakse elukondlikul kinnisvaraturul erilise planeeringuga korterid, aga ka maju, mis asuvad klassikalistes elitaarsetes piirkondades, selgub LVM Kinnisvara juhi Ingmar Saksingu eluasemeturu analüüsimisest.
LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing osutab, et kinnisvaraturul on positsioonid väärtpaberiturust pikemad (Foto: Siim Sultson).

"Tänaste ostjate puhul on fookus kõige-kõige paremale - crème de la crème - nagu öeldakse. Tänaste ostjate plus ja võimalus on valida seda, mida aasta-kaks-kolm tagasi ei tahetud müüa," kirjeldas Saksing La Ferme´i arenduse ostjate, aga ka kallima eelistajate soove teise kodu või investeeringu osas. Samuti ütles Saksing, et kallite korterite ostjad ei tule üldiselt Eestis. „Ammu ei tule enam Venemaalt,“ märkis ta Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Ostetakse ka sellepärast, et praegu on turul sellised korterid, mida aasta pärast enam ei ole.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474