Autor: Viivika Rõuk • 1. detsember 2023

Üleujutuval eluasemeturul koidab hinnalangus

Täitsa julgelt võib kinnisvara hinnast alla küsida 20 protsenti. Oleneb muidugi asukohast ja kinnisvara hinnast. Tööturg ja turutrend annavad selleks võimalusi aina enam.
Foto: Raul Mee

"Väga drastilist hinnalangust ma ei näe kuskil, kuna inimestel on töökohad suuresti alles ja kellegi ei ole nii-öelda kibe müügiga. Turg on vaikselt üleujutumas," märkis kinnisvaramaakler Sander Tammist RE/MAX Centralist. Tema sõnul on näha pakkumise kasvu ja on näha, et asjad seisavad ning ostjat leida on keerulisem. "Ehitusturult on inimesi lahkumas iganädalalselt üha rohkem, jäämas töötuks..., siis võib tõenäoline olla, et hinnalangus tuleb."

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474