Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. jaanuar 2024

Tamla: eluaseme üürimine kasvab, ärikinnisvaras püütakse säilitada üüritulu

Eluaseme kättesaadavus kahanes 2023. aastal peaaegu 2008. aasta finantskriisi eelsele tasemele. Majanduse jätkuv nõrkus ei tekita uut nõudlust äripindade järele, oodata on sundmüüke.
EfTEN Capitali tegevjuhi Kristjan Tamla märgib, et uute korterite laovaru on ajalooliselt kõrge ja see pärsib uusehituste alustamist.
Foto: Liis Treimann

EfTEN Capitali tegevjuhi Kristjan Tamla sõnul on Balti riikide majanduslik käekäik olnud viimased poolteist aastat üks Euroopa kehvemaid, kuid seevastu kinnisvaraturg näitab erakordset vastupidavust. Tehinguaktiivsus on langenud, kuid sundmüüke pole ärikinnisvaras sisuliselt toimunud ning ühena vähestest piirkondadest Euroopas pole eluasemete hinnad langenud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474