Autor: Siim Sultson • 7. veebruar 2024

Kinnisvara korrashoius on oodata ostu-müügi tehinguid

Kahjuks tänane olukord on see, et kliendid räägivad kestlikkusest ainult sõnades, aga ei mõista, et see on meie ühine investeering tulevikku ja selle arendamine on kulukam, märgib SOL Baltics OÜ Baltikumi müügi- ja turundusdirektor Mergit Inno.
Oleme niivõrd arenenud riik, et kohalikud ei soovi lihttöid teha, nendib SOL Baltics OÜ Baltikumi müügi- ja turundusdirektor Mergit Inno.

Vastates viiele küsimusele, Inno annab ülevaate olukorrast valdkonnas ja prognoosib saabuvat.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474