Autor: Igor Rõtov • 6. veebruar 2024

Niinemäe: ma täna pakuks, et meil tuleb pehme langus

Kui Soome ja Rootsi taastumine on väga aeglane ja vaevaline, siis ei sa ka meie loota, et siin oleks kiire taastumine või et langus käiks korra ära ja ei tunnetagi, hoiatas kinnisvaraarendaja Arco Vara juht Miko Niinemäe.
Arco Vara juht Miko Niinemäe osutab, et kinnisvaraarendajate käsi ei saa käia majandusest erinevalt.
Foto: Daisy Lappard

“Vaadates üldises valguses majandusnäitajaid, ostukeskuste külastatavust, pigem see teeb täna kinnisvaraarendajaid tagasihoidlikuks. Me näeme ka statsitliliselt, et meil on majandus olnud kaheksa kvartalit languses... Miks kinnisvaraarendajad peaksid arvama, et neil nüüd kuidagi teistpidi läheb?” arutles Niinemägi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474