Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2024

Everaus süstib Rae valda 75 miljonit

Arendaja rajab piirkonda pea 30 hektari suurusele maa-alale järgmise viie aasta jooksul kokku enam kui 240 uut kodu.
Arendaja plaanib pea 30-hektarilise ala hoonestada lähema viie aasta jooksul (Visuaal: Everaus Kinnisvara).

Everaus Kinnisvara soetas Rae vallas asuvasse Järvekülla ja Rae külla täiendavalt kaks elamuarendusmaad, mille arendustega investeeritakse piirkonda üle 75 miljoni euro. Pea 30 hektari suurusele maa-alale rajatakse järgmise viie aasta jooksul kokku enam kui 240 uut kodu ridaelamute, paarismajade ja eramute näol.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474