Autor: Siim Sultson • 1. aprill 2024

Arendajad varjenditest: vajalik lisakulu

Siseministeerium soovib kavandatava varjumise eelnõuga kehtestada varjendi rajamise nõude kõigi üle 1200 m2 pinnaga hoonete ehitamisel. Iseensest ülimalt vajalik nõue just praeguses olukorras, ent arendajatel on meel hapu ja eesootava osas värvi kokku ei hoita - kes rohkem, kes vähem.
Liveni juht Andero Laur osutab, et kavandatav varjendite seadus võib minna konflikti kliimaseadusega.

Arendajad Eco Advice´i tegevjuht Anton Nikitin, Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar, Liveni juht Andero Laur, Everausi tegevjuht Janar Muttik ja Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm analüüsivad eesolevat.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474