Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. aprill 2024

Vahter: hindajatel on juba mitmendat kuud käed-jalad tööd täis

Märtsikuus tõusis Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind veebruariga võrreldes 2,7% võrra, 2967 euroni, kuid oodatud igakevadist tehinguaktiivsuse hüpet ei tulnud, nendib statistikat uurinud 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter.
1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter märgib, et ühel hetkel saabub turul murdepunkt.
Foto: Andras Kralla

“Fakt on see, et tehinguid oli isegi veidi vähem kui eelmisel kuul. Samas kalendrit vaadates selgub, et on tegemist väga erandliku kalendriaastaga, kus veebruaris oli tööpäevi isegi ühe võrra rohkem kui märtsis,” ütles Martin Vahter, kelle sõnul on siiski pigem tõenäoline, et sesoonne aktiivsus jõuab koos soojade kevadilmadega peagi kätte.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474