Autor: Siim Sultson • 8. aprill 2024

Nendesse laopindadesse tasub investeerida

Ärikinnisvara ostukohad on käes. Ent kõik, mis särab, ei ole kuld. Neli ärikinnisvara eksperti näitavad, kuhu nüüd tasub investeerida, samuti ka - kust hoia eemale.
Uus Maa Kinnisvarabüroo lao- ja tootmispindade osakonna juht Fred Linnukütt
Foto: Marko Mumm

Uus Maa Kinnisvarabüroo lao- ja tootmispindade osakonna juht Fred Linnukütt, RE Kinnisvara partner ja juhtiv konsultant Andi Pleskovski, Favorte OÜ juhatuse liige Rainer Hinno ja Kapitel AS Investeeringute juht Holger Tilk analüüsivad investeerimise võimalusi ning jagavad soovitusi. Lisaks kommenteerivad nad laopindade arendajate ja suurinvestorite omavaheliste suhete hetkeseisu.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474