Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. mai 2024

Milliseid ESG andmeid hakkavad pangad ettevõtetelt küsima?

Pangad soovivad, et nende portfelli kuuluvad ettevõtted oleksid ka tulevikus nendega ning ettevõtted hindaksid oma ESG-ga seonduvaid riske, kirjutab Swedbanki ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht Mihkel Tamm.
Küsimustiku täitmine ei käi üle jõu ühelegi ettevõttele, kes on seadnud pikaajalised plaanid ja strateegia, rõhutab Swedbanki ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht Mihkel Tamm (Foto: Swedbank).
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474